Ooh, dat klinkt lekker!! Thanks!Malmana schreef: ↑15 mei 2018 12:45Ja hoor, makkelijk te bakken. 1 el olie in een koekenpan, druiven erbij, paar minuten doorroeren (de druif wordt wat lichter waar het gebakken is) en afblussen met azijn. Heel makkelijk!MissSnickje91 schreef: ↑15 mei 2018 12:38Gebakken druiven?
Leg dat eens uit als je wilt?
Kun je druiven bakken?
Recept is verder te vinden op ah: https://www.ah.nl/r/8588. Wij verlengen het bakken wel flink (paar minuten dus ipv halve minuut) en vervangen de sherry voor azijn.
Wat eten we vandaag? Deel 2.
Moderator: Mod_Forum_Voeden
-
-
- Berichten: 4206
- Lid geworden op: 04 okt 2016 20:35
- Hobbies: Katten, lezen en schrijven
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Love build a bridge, between your heart and mine.
Trotse mama van Milan; 27-07-2017 & Julia; 05-09-2022
Trotse mama van Milan; 27-07-2017 & Julia; 05-09-2022
-
-
- Berichten: 8359
- Lid geworden op: 06 dec 2015 11:55
- Hobbies: muziek, creatief bezig zijn
- Locatie: Midden Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Graag gedaan! Het is een van mijn favoriete recepten. Ik houd er wel altijd rekening mee dat het eigenlijk een lunchrecept is, dus maak meer.MissSnickje91 schreef: ↑15 mei 2018 12:46Ooh, dat klinkt lekker!! Thanks!Malmana schreef: ↑15 mei 2018 12:45Ja hoor, makkelijk te bakken. 1 el olie in een koekenpan, druiven erbij, paar minuten doorroeren (de druif wordt wat lichter waar het gebakken is) en afblussen met azijn. Heel makkelijk!MissSnickje91 schreef: ↑15 mei 2018 12:38Gebakken druiven?
Leg dat eens uit als je wilt?
Kun je druiven bakken?
Recept is verder te vinden op ah: https://www.ah.nl/r/8588. Wij verlengen het bakken wel flink (paar minuten dus ipv halve minuut) en vervangen de sherry voor azijn.
"Calvin" 28-7-2018
“Saar” 15-10-2021
Uit liefde geboren, puur geluk.
neko switch derya deep, hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, didymos ada light green maat 8, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
“Saar” 15-10-2021
Uit liefde geboren, puur geluk.
neko switch derya deep, hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, didymos ada light green maat 8, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
-
- Beheerder
- Berichten: 6805
- Lid geworden op: 27 aug 2010 13:11
- Hobbies: borduren, lezen, kleding maken
- Locatie: Hoog in Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Aspergeroomsoep met ham en ei
mama van D (08-2010), H (11-2012) en J (04-2015)
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Kip korma (met dank aan Patak), met pandanrijst. Was erg lekker. Volgens mij vond dl vooral de rijst erg lekker, maar ze heeft ook kip op, en alle boontjes uit de saus gevist. Zl heeft zitten bunkeren.
-
-
- Berichten: 4698
- Lid geworden op: 25 jun 2012 13:52
- Hobbies: Lego sorteren
- tag: Bzzzzz... Scary-bij
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Chili ik twee varianten: 1 deel in wraps met kaas erover; 1 deel in een ovenschaal met tortilla chips en kaas erover, beide nog even 15min in de oven
ZL1 mei '12, ZL2 sept '14 & DL dec '17
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Roti! Hij was flink pittig uitgevallen, maar dl smulde ervan. Zl heeft ondanks buikgriep toch een behoorlijke portie op
Moeder van gevoelige grote vent (april '13), lief droommeisje (november '14) en slimme doerak (maart '18)
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Gisteren een hele kip met patat appelmoes en salade,
Vandaag kippensoep van het restant getrokken, met groenten en noodles bij wijze van vermicelli.
Vandaag kippensoep van het restant getrokken, met groenten en noodles bij wijze van vermicelli.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik raak echt door mijn inspiratie heen nu dl mee-eet. Het is vaak een gekke ratjetoe. Vandaag bonen met gehakt, courgette, rijst en guacemole. Dl heeft wel zitten smullen. Ik ga even hier lezen om inspiratie op te doen.
♥6-17♥ ♥8-19♥
-
-
- Berichten: 4698
- Lid geworden op: 25 jun 2012 13:52
- Hobbies: Lego sorteren
- tag: Bzzzzz... Scary-bij
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Wij zijn eigenlijk niet anders gaan koken toen de kinderen kwamen. Soms wat extra's erbij of iets apart gehouden toen ze nog klein waren, maar verder eten we hetzelfde. Wat maakt dat je nu anders kookt Rovi?
ZL1 mei '12, ZL2 sept '14 & DL dec '17
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Zou je ook de verse kant en klare aardappelpuree kunnen gebruiken van AH? (ivm tijdgebrek en lui)?
Mama van drie hele lieve dametjes: Anna, Rifka,Suus
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016
-
-
- Berichten: 9667
- Lid geworden op: 19 dec 2011 15:13
- Hobbies: Mijn meisjes, naaien, bakken
- Locatie: Leiden
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Puree? Geen idee, vast wel. Ik heb de aardappels altijd in stukjes, dus dan krijg je een heel ander soort aardappelsalade
♥ F 11-2010 ♥ A 3-2013
***Unicorns for the win***
***Unicorns for the win***
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
wordt misschien te klef dan? Ik doe het eerst op jouw manier, en zal verslag uitbrengen of het gelukt is
Mama van drie hele lieve dametjes: Anna, Rifka,Suus
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016
-
- Beheerder
- Berichten: 6805
- Lid geworden op: 27 aug 2010 13:11
- Hobbies: borduren, lezen, kleding maken
- Locatie: Hoog in Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik denk dat het met puree meer een soort koude stamppot wordt...
mama van D (08-2010), H (11-2012) en J (04-2015)
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Aardappelsalade van puree? Dat lijkt me niets. Je kunt natuurlijk wel voorgekookte aardappelen nemen uit de koeling van de supermarkt.
Dochter 10/2011 en zoon 03/2013
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik at stamppot van zoete aardappel met winterpostelein (uit eigen tuin!), kikkererwten, pinda's en gedroogde tomaat. Erg lekker! Bij de jongens hoef ik met geen van deze ingrediënten aan te komen dus die aten broodje hamburger. Dl heeft wel lekker stamppot meegegeten.
Mama van Aron (2010), Tim (2013) en Loïs (2017)