Wat eten we vandaag? Deel 2.
Moderator: Mod_Forum_Voeden
-
-
- Berichten: 4371
- Lid geworden op: 29 aug 2015 21:10
- Hobbies: koken en scouting
- tag: Bzzz... Bij-na vergeten
- Locatie: Paterswolde
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Bij ons is vrijdag ook patatdag, maar juist omdat het geen opvangdag is.
A 24-2-2016, E 1-4-2018 & JW 27-8-2020
Mag ik vanavond in je dromen? Dan kan ik bij je blijven slapen...
Mag ik vanavond in je dromen? Dan kan ik bij je blijven slapen...
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Kip rendang, rijst, bloemkool, wortel
HONGER
HONGER
-
- Moderator
- Berichten: 16276
- Lid geworden op: 10 aug 2012 20:26
- Hobbies: lezen
- Locatie: Gouda
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Er staat hier een grote pan chili met draadjesvlees te pruttelen. Dat wordt smullen over een paar uur.
En zo ziet het er nu uit.
En zo ziet het er nu uit.
Moeder van T (27-8-2011, 6 jr 4 mnd bv, en J (5-10-2015), 6 jr 9 mnd bv.
Ministash: Amazonas Boy * Hoppediz Oslo * Didymos gecko’s macchia * Little Frog Linnen Agat * Didymos Indio Aurora * Lenny Lamb Luna * Natibaby Starling * Bondolino Poplin grijs * Tula Toddler Dino's * R&R preschool Animal
Ministash: Amazonas Boy * Hoppediz Oslo * Didymos gecko’s macchia * Little Frog Linnen Agat * Didymos Indio Aurora * Lenny Lamb Luna * Natibaby Starling * Bondolino Poplin grijs * Tula Toddler Dino's * R&R preschool Animal
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
...
Laatst gewijzigd door -suuz- op 31 aug 2019 22:44, 1 keer totaal gewijzigd.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Zuurkool met tartaar met zwarte mosterd en aardappelen gestoofd.
(Pleeg)moeder van vier!
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Hier verse tomatensoep. Met ballen. Hmmm!
-
-
- Berichten: 3789
- Lid geworden op: 01 nov 2012 18:04
- Hobbies: Theater, Engels, wandelen
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Een geïmproviseerde soort van salade nicoise met pasta. Spirelli, sperziebonen, tonijn, ei, augurk met mayo. Simpeler werd het niet, wel lekker.
Mama van H. (9-'12), J. (7-'14) en C. (12-'16)
Go make a life, not a living
Go make a life, not a living
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Geen idee vandaag, iemand? Ik wil iets gezonds met veel groenten want laatste dagen op de camping was patat pannenkoeken falafel enzo. Maar geen zin om lang in de keuken te staan en ml eet niet mee, dus ik wil iets wat iedereen lekker vindt en waar niet teveel gezeur over komt. Ik heb spinazie uit de tuin die geoogst wordt maar dat conflicteert met het vorige punt vrees ik.
Mama van Aron (2010), Tim (2013) en Loïs (2017)
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
@Boukje ik zou dan denken aan wraps. Zelf te vullen met allerlei groenten en wat vlees, flink rauwkost erbij, ook wat nachos en salsa en quacemole erbij.
Of kaasfondue met allerlei groenten die erin gedoopt kunnen worden.
Of een stamppotje.
Of kaasfondue met allerlei groenten die erin gedoopt kunnen worden.
Of een stamppotje.
(Pleeg)moeder van vier!
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Sorry, weg ivm privé...
Laatst gewijzigd door -suuz- op 24 nov 2018 21:11, 1 keer totaal gewijzigd.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Curry? Met pompoen, spinazie en kikkererwten vinden ze hier allemaal heerlijk.
Ik maakte gister ook ee lekkere: tomaten in de ovem met olijfolie en zout, ondertussen kruidnagelen, steranijs,venkel- en mosterdzaad en kardemom roosteren. Dat in de vijzel fijnstampen. Ui, knoflook en gember fruiten, kruiden erbij. Ook nog ketoembar, djinten en chilipoeder. Tomaten in stukken hakken en erbij, blik kokosmelk en een blik kikkererwten. Serveren met rijst (die kook ik dan met geraspte citroenschil, steranijs en laurierblaadje). Echt zo lekker en makkelijk gemaakt!
Ik maakte gister ook ee lekkere: tomaten in de ovem met olijfolie en zout, ondertussen kruidnagelen, steranijs,venkel- en mosterdzaad en kardemom roosteren. Dat in de vijzel fijnstampen. Ui, knoflook en gember fruiten, kruiden erbij. Ook nog ketoembar, djinten en chilipoeder. Tomaten in stukken hakken en erbij, blik kokosmelk en een blik kikkererwten. Serveren met rijst (die kook ik dan met geraspte citroenschil, steranijs en laurierblaadje). Echt zo lekker en makkelijk gemaakt!
-
-
- Berichten: 9667
- Lid geworden op: 19 dec 2011 15:13
- Hobbies: Mijn meisjes, naaien, bakken
- Locatie: Leiden
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Aardappelsalade, met gekookte aardappels, komkommer, tomaat, augurk, mais en ei. Altijd een fijne maaltijd met groentes die er goed in gaat met warm weer.
♥ F 11-2010 ♥ A 3-2013
***Unicorns for the win***
***Unicorns for the win***
-
- Beheerder
- Berichten: 6805
- Lid geworden op: 27 aug 2010 13:11
- Hobbies: borduren, lezen, kleding maken
- Locatie: Hoog in Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Gisteren aten we groente uit de oven: puntpaprika, ui, wortel, courgette, zoete aardappel en gewone aardappel in blokjes, olie met kruiden erdoorheen, uurtje in de oven op 200 graden. Na een half uur wat runderchipolata's erop leggen en mee laten bakken. Hele maaltijd uit 1 ovenschaal
Vandaag couscoussalade met bietjes, kipfilet, witte kaas en citroensap.
Vandaag couscoussalade met bietjes, kipfilet, witte kaas en citroensap.
mama van D (08-2010), H (11-2012) en J (04-2015)
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Dat klinkt lekker!
Hoe maak je het?
Mama van drie hele lieve dametjes: Anna, Rifka,Suus
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016
17-12-2011
12-05-2014
19-02-2016