MissA schreef:Ik heb gekozen voor de chocolade frambozentaart. Ik had helaas geen tijd meer om het een en ander uit te proberen.. Spannend dus of hij zometeen smaakt....!
Tapatalk
En en en???
Moderator: Mod_Forum_Voeden
MissA schreef:Ik heb gekozen voor de chocolade frambozentaart. Ik had helaas geen tijd meer om het een en ander uit te proberen.. Spannend dus of hij zometeen smaakt....!
Tapatalk
'Mijn' vraag is al eerder gesteld, maar ik kon het antwoord in dit draadje niet vinden.Ilse schreef: Hij vind het ook leuk om koekjes te versieren, meestal maak ik een boter of water met poedersuiker mengsel om smarties ed mee op te plakken, maar ik zoek nu iets zonder suiker. Waar versieren jullie mee en hoe laat je het plakken aan de koekjes?
Terug vind post (bij technische subforum staat een lijst met afkortingen)hmr82 schreef:tvp???
Lonne84 schreef:Het is hier rustig! Pas nog iemand iets nieuws gebakken? Ik ben met zl1 druk aan de bak met vanalles en heb mijn vraag ook al in het kleine vragen-draadje gesteld maar ook graag even hier:
Waar kun je in wat grotere verpakkingen de basisingredienten voor de recepten a la Rens kroes/yellowlemontree e.d. kopen. Dus Speltmeel, dadels, noten, kokos en plantaardige melken? We kopen nu vaak bij de natuurwinkel maar ik vind het zo prijzig! Havermout en bananen lukt nog bij onze appie, en nootjes ook wel maar iets groter en in verhouding minder duur zou fijn zijn!
Trouwens, wij bakten deze week de hele lekkere wortelcake van ergens van hier (yellowlemontree) en verder de laatste tijd ook meerdere dingen van Rens kroes en voedzo. Pruimentaart van Paulines keuken was ook heerlijk! Wel met kokosbloesemsuiker.
viewtopic.php?t=74910#p3140838
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dat ziet er goed uit. Misschien vraag ik het ook wel Ik had nog niet eerder van haar gehoord. Heb je eerdere boeken ook?Lissymar schreef:Ik heb het bakboek van Amber Alberda op mijn verlanglijstje gezet.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk