Wat eten we vandaag? Deel 2.
Moderator: Mod_Forum_Voeden
-
-
- Berichten: 4371
- Lid geworden op: 29 aug 2015 21:10
- Hobbies: koken en scouting
- tag: Bzzz... Bij-na vergeten
- Locatie: Paterswolde
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Wortel, peultjes, bimi en braadworst. Leverde hier een heel enthousiaste peuter op
A 24-2-2016, E 1-4-2018 & JW 27-8-2020
Mag ik vanavond in je dromen? Dan kan ik bij je blijven slapen...
Mag ik vanavond in je dromen? Dan kan ik bij je blijven slapen...
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
vooralsnog helemaal niks Niet goed hè? Nou, in het kader van accountability dan: ik ga een verse burger bakken, bij de tomatengroentesaus met kikkererwten die ik nog heb. Aardappeltje erbij denk ik. SCHOP! Kookt en eet!
-
- Beheerder
- Berichten: 6805
- Lid geworden op: 27 aug 2010 13:11
- Hobbies: borduren, lezen, kleding maken
- Locatie: Hoog in Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik maakte de aardappels op, dus aten we voor het eerst in weken (maanden, als je aardappels in de stamppot niet meetelt ) gekookte aardappels. Met rode kool en stoofvlees met ui Heerlijk!
mama van D (08-2010), H (11-2012) en J (04-2015)
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
Ministash: Babylonia Prunella 4,9 | Girasol Mystica 5,2 | Wompat Pre-School Agua azul | Wompat Medium Iridescence Cuervo
-
-
- Berichten: 6745
- Lid geworden op: 18 dec 2013 17:52
- Hobbies: Naaien
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Wij aten pasta salade met tomaat, komkommer, avocado, gebakken aubergine en gyros kip. Deconstructed voor zl en gemixed voor ons. Zl houdt niet van maaltijdsalades, tenzij alles los op zijn bord ligt.
ZL1 1-4-2016, ZL2 11-11-2018
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Israëlische eierschotel met couscous.
(Pleeg)moeder van vier!
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
“Told you so.”
Sincerely,
your intuition
-
- Moderator
- Berichten: 16274
- Lid geworden op: 10 aug 2012 20:26
- Hobbies: lezen
- Locatie: Gouda
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik ga vanavond een grote pan macaroni maken.
Gisteren ananasrijst en woensdag zelfgemaakte (gezonde) kapsalon.
Gisteren ananasrijst en woensdag zelfgemaakte (gezonde) kapsalon.
Moeder van T (27-8-2011, 6 jr 4 mnd bv, en J (5-10-2015), 6 jr 9 mnd bv.
Ministash: Amazonas Boy * Hoppediz Oslo * Didymos gecko’s macchia * Little Frog Linnen Agat * Didymos Indio Aurora * Lenny Lamb Luna * Natibaby Starling * Bondolino Poplin grijs * Tula Toddler Dino's * R&R preschool Animal
Ministash: Amazonas Boy * Hoppediz Oslo * Didymos gecko’s macchia * Little Frog Linnen Agat * Didymos Indio Aurora * Lenny Lamb Luna * Natibaby Starling * Bondolino Poplin grijs * Tula Toddler Dino's * R&R preschool Animal
-
-
- Berichten: 3329
- Lid geworden op: 03 apr 2011 11:19
- Hobbies: onze dochter, lezen
- Locatie: Friesland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
@WZK dat maakt me nieuwsgierig, recept?
Wij aten gisteren rijst, heel veel groente, vegakipstukjes met kerriesaus. Nog voldoende over voor vandaag.
Wij aten gisteren rijst, heel veel groente, vegakipstukjes met kerriesaus. Nog voldoende over voor vandaag.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ik heb zo'n verschrikkelijke trek in blauwe kaas!
Vanavond wordt het dus veldsla met blauwe kaas en peer en walnootjes.
Met gebakken aardappelen en voor ml iets van vlees.
Vanavond wordt het dus veldsla met blauwe kaas en peer en walnootjes.
Met gebakken aardappelen en voor ml iets van vlees.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Ha, ik zicht inspiratie in dit draadje, vond het Israëlische ei gerecht van wzk via Google en heb besloten vanavond zoiets te maken. Ik vrees dat ik het Marrokaans moet noemen, want ik ben van plan de chilipeper te vervangen voor harissa.
zl S 11-2008
-
-
- Berichten: 8359
- Lid geworden op: 06 dec 2015 11:55
- Hobbies: muziek, creatief bezig zijn
- Locatie: Midden Nederland
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Hier boerenkool stamppot. Zat eigenlijk in de planning voor gisteren, maar koken na een lange dag werken is me nog wat te veel en vl zat met zl op dat moment.
"Calvin" 28-7-2018
“Saar” 15-10-2021
Uit liefde geboren, puur geluk.
neko switch derya deep, hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, didymos ada light green maat 8, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
“Saar” 15-10-2021
Uit liefde geboren, puur geluk.
neko switch derya deep, hoppediz hop-tye agadir, you-wa, hoppediz ringling los angeles rood, ellevill paisley smaragd maat 5, didymos ada light green maat 8, MaM watersling, close caboo lite, vipcarrier petrol bamboo
-
- Beheerder
- Berichten: 18489
- Lid geworden op: 19 jun 2012 16:00
- Hobbies: Kriebelbeestjes
- tag: raar - apart - bijzonder
- Locatie: Nabij Groningen
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Bladerdeegtaartjes met spinazie, champignons, gehakt en roomkaas. Was een probeersel, maar heeft echt perfect uitgepakt!!!
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Trotse (pleeg)mama ❤❤❤♡♡ dec 09 okt 13 mrt 16
Het het nog nooit nog nooit zo donker west, of het wer altied wel weer licht (Ede Staal)
Het het nog nooit nog nooit zo donker west, of het wer altied wel weer licht (Ede Staal)
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Oh dat ziet er lekker uit Luna. Heb je er een recept van?
-
-
- Berichten: 9667
- Lid geworden op: 19 dec 2011 15:13
- Hobbies: Mijn meisjes, naaien, bakken
- Locatie: Leiden
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Lekker, ik moet ook weer eens bladerdeegtaartjes doen...
Wij hadden Halloween eten: gemalenbottensoep met stukjes hersens en geschilferde kikkerhuid (knoselderijsoep met hamblokjes en tijm), afgehakte vingers (knakworstjes met een drupje ketchup) en toverzaadbrood (maanzaadbolletjes). En als toetje hersens met bloedsaus (griesmeelpudding met een drupje roze kleurstof in de hersen puddingvorm, met aardbeiensaus). Zeer geslaagd
Wij hadden Halloween eten: gemalenbottensoep met stukjes hersens en geschilferde kikkerhuid (knoselderijsoep met hamblokjes en tijm), afgehakte vingers (knakworstjes met een drupje ketchup) en toverzaadbrood (maanzaadbolletjes). En als toetje hersens met bloedsaus (griesmeelpudding met een drupje roze kleurstof in de hersen puddingvorm, met aardbeiensaus). Zeer geslaagd
♥ F 11-2010 ♥ A 3-2013
***Unicorns for the win***
***Unicorns for the win***
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
.
Laatst gewijzigd door -suuz- op 01 sep 2019 18:03, 1 keer totaal gewijzigd.
-
- Beheerder
- Berichten: 18489
- Lid geworden op: 19 jun 2012 16:00
- Hobbies: Kriebelbeestjes
- tag: raar - apart - bijzonder
- Locatie: Nabij Groningen
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? Deel 2.
Niet echt, ik kook gewoon wat in me op komt champignons bakken, gehakt toevoegen, bakken, blokjes diepvriesspinazie erbij en dan roomkaas (ik had zonder kruiden). Goed door elkaar. Omdat het erg nat was, heb ik het in de zeef laten uitlekken. Bladerdeeg op bakplaat, inprikken met vork, broodkruim erop (ivm zo nat), het uitgelekte goedje erop. Plakje bladerdeeg er bovenop en randjes aandrukken met vork. Flink insmeren met ei en een half uur (ofzo, ook niet getimed) in de oven (eerst deed ik 200 graden en later wat minder heet).
Redelijk op gevoel dus allemaal.
Het was heerlijk. Zelfs de dochters zaten flink te eten!
Trotse (pleeg)mama ❤❤❤♡♡ dec 09 okt 13 mrt 16
Het het nog nooit nog nooit zo donker west, of het wer altied wel weer licht (Ede Staal)
Het het nog nooit nog nooit zo donker west, of het wer altied wel weer licht (Ede Staal)