sweetie schreef:Ik had laatst een reep Tony mis gegrepen (snap nog steeds niet waarom hij de enige is die puur in een blauwe wikkel verpakt en melk in een rode...)
Volgens mij deed Verkade dat vroeger ook. Het is iig erg verwarrend.
Toevallig vond mijn schoonmaakheldin net een halve reep Tony puur onder de koffiebar, die had ik na de vakantie daar neergelegd om te verwerken tot chocolademelk, maar was hem weer uit het oog verloren. Ik vind het kwa smaak geen super geweldige chocolade, maar nam het altijd mee op vakantie omdat het zo goed survival-food is (pure chocolade hoort gewoon in je ehbo-kistje).
Mijn nieuwe callets zijn er _nog steeds_ niet... grrrrrr...
Gisteren chocolademelk gedronken bij de LaPlace. Die serveren hotchoc (niet bij alle LaPlaces!) van Callebaut callets en ze kennen mij er
, dus geven me net iets meer dan de standaard dosis. Het is mijn guilty pleasure om het daar te drinken, met slagroom, maar de slagroom apart. Want anders is die slagroom gesmolten voor ik bij mijn tafeltje ben. En ik lepel de slagroom er dus altijd van af, roer het er niet door. Met dus een vleugje chocoladesmaak. Jammie.
Pro-tip: losse porties slagroom die bij de taartafdeling staan, zijn klein. Losse portie slagroom bij de chocolademelk is groooooot. Prijs=gelijk. De LaPlace slagroom is de enige buiten-de-deur-slagroom die ik te pruimen vind ;-) Het haalt het niet bij vers geklopt met kokosbloesemsuiker, maar ach, je kan niet alles hebben.
De melk stomen met het espressostoompijpje is iets wat ik voorheen thuis ook altijd deed. Het is me momenteel alleen te veel schoonmaakwerk :-)
Anyways, zolang mijn nieuwe chocolade er nog niet is, vlucht ik dus af en toe naar de LaPlace ;-)
En als jullie mij nu even verexcuseren, ik heb een tony te slachten en slagroom te kloppen