Ik had me vergist. Ik had 2 deBuyer-pannen gekocht vorig jaar en 1 ervan (niet de mineral B) maar diegene met antiaanbaklaag (weet niet meer hoe die heet), die heb ik weggegooid. Die was ook niet zwaar. De zware heb ik nog. Ik wil die zware, maar fijne, pan nu alleen maar meer gaan gebruiken voor gehakt rullen, vlees bakken etc. Ik wil dan wel nog een pan voor grotere gerechten en pastasaus enzo en dingen waar je flink in kunt roeren zonder dat je de helft ernaast roert. En niet zo zwaar dus, maar ik ben nog steeds zoekende. Wat is nou niet zwaar? Alleen antiaanbaklagenpannen?suuske25 schreef:Waarom heb je je DeBuyer pan weggegooid? Die verslijten toch niet zo snel? Of was het puur vanwege het gewicht?
Ik heb in mijn pannenassortiment:
- 1 deBuyer koekenpan
- 1 grote soeppan
- 1 erg klein le Creuset braadpannetje
- 1 grote braadpan (maar met anti-aanbaklaag)
- 1 grote wokpan (die wil ik vervangen want de antiaanbaklaag laat los)
- 3 kookpannen
Wat mis ik? Waar vervang ik mijn wokpan mee? Ik twijfel tussen een hapjespan of een demeyere wokpan. Maar hapjespan: knetterduur van een goed merk en wokpan: wrs weer loeizwaar van een goed merk.